Den nye The Thing-filmen kommer på kino i løpet av oktober, og tar for seg hva som egentlig skjedde med det norske forskningsteamet som fant noe merkelig i Arktis.

I motsetning til originalfilmen fra 1982 er det ekte nordmenn som spiller nordmenn i den nye filmen. I den nye traileren for Hollywood-filmen ser vi blant andre Stig Henrik Hoff (kjent fra Brent Frost og Hvaler), Varg Veum-skuepiller Trond Espen Seim, Jan Gunnar Røise fra En helt vanlig dag på jobben og Jørgen Langhelle fra Kautokeino-opprøret. Vi får også et lite glimt av Kristoffer Hivju, som Filmpolitiet har intervjuet tidligere.

Og for å poengtere; det er de norske filmfigurene i filmen som slaktes, ikke filmen.

Hør intervjuet med Kristoffer Hivju her!
The Thing – Intervju

Se traileren under og legg merke til “Sámiid ædnan” i bakgrunnen.

(Artikkelen fortsetter under traileren).
[nrkvideo videotype=”brightcove” videoid=”1056004346001″ bildeurl=”https://p3.no/filmpolitiet/wp-content/uploads/2011/07/the-thing.png”]

John Carpenters The Thing fra 1982, er en grøsser som handler om et amerikansk forskningsteam som ‘adopterer’ en søt hund etter at de forrige eierne, et norsk forskningsteam, prøvde å avlive den i den desperat helikopterjakt.

Dette utvikler seg selvfølgelig til et lite appellerende mareritt, og hovedrolleinnehaveren Kurt Russell må kjempe for livet i den bitende kulda.

Den nye The Thing kommer på kino i løpet av oktober, og tar for seg hva som egentlig skjedde med det norske forskningsteamet, som vi blir kjent med i de første spilleminuttene av den første filmen. Til tross for mange norske rolleinnehavere er hovedrollen tildelt Mary Elizabeth Winstead, mest kjent for rollen som Ramona fra Scott Pilgrim vs. The World,

Hva synes du om traileren?