The Mechanic. (Foto: Nordisk Filmdistribusjon AS)
Jason Statham er ikke en veldig god skuespiller, i denne scenen fra The Mechanic ser det ut som om han tenker på om han husket å henge opp klesvasken. (Foto: Nordisk Filmdistribusjon AS)

Transformers 3: Dark of the Moon inntok forrige uke førsteplassen over beste åpningshelger for amerikanske kinoer i forbindelse med fjerde juli, en viktig helg i det amerikanske kinoåret.

Filmen tjente over 162 millioner dollar i løpet av premierehelga, og derfor overrasker det ikke at filmselskapet Paramount allerede er i gang med en oppfølger.

Regissør Michael Bay og hovedrolleinnehaver Shia LaBouf har allerede sagt de ikke ønsker å delta i arbeidet med den nye filmen, og det plasserer filmselskapet i en vanskelig situasjon.

ANMELDELSE: Transformers 3 – Dark of the Moon

Hvem skal ta over rollen og bære blockbuster-serien videre?

Britisk overraskelse

I følge flere filmnettsteder skal den britiske actionhelten Jason Statham være i samtaler om å overta hovedrollen i det som vil bli Transformers 4.

Ja, du leste riktig – Jason Statham. Personlig vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte.

Statham har skapt seg et navn med en rekke actionfilmer de siste årene, blant annet Transporter– filmene, Crank, The Mechanic og nå nylig Blitz.

– Det er klart at franchisen fortsatt har et enormt potensiale … Jason kan være mannen til denne rollen, og hans forhold til Rosie (Statham er kjæreste med Rosie Huntington-Whiteley, den kvinnelige hovedrollen i Transformers 3) kan være en bonus i dette tilfellet, forteller en kilde til nettstedet Showbizspy.com.

ANMELDELSE: The Expendables – fet, tøff og rå!

På en side har jeg respekt for at Bay og LeBouf ønsker å lete etter nye utfordringer, samtidig var Transformers 3: Dark of  the Moon en så artig actionopplevelse at jeg gjerne ville sett mer.

Men en Transformers-film med Statham? Det er jeg ikke sikker på om jeg ønsker.

Er Statham riktig mann å hente til Transformers-serien? Legg inn din kommentar under traileren til Transporter 3