Stanley Kubrick er en av de store filmskaperne i filmhistorien. Han er en av de mest innflytelsesrike filmskaperne i nyere tid og er kjent for banebrytende filmer som blant andre 2001: En romodyssé, Lolita og Ondskapens hotell.

Denne uken slippes en snasen Blu-ray-boks med syv av Stanley Kubricks beste filmer: Lolita, 2001: En romodyssé, A Clockwork Orange, Barry Lyndon, Ondskapens Hotell, Full Metal Jacket og Eyes Wide Shut.

Filmpolitiet feirer dette ved å gi bort tre Blu-ray-bokser i premie! For å vinne boksen kan du ta kvissen under og finne ut hvilke tre Kubrick-fillmer vi har hentet bilder fra!

Konkurransen er avsluttet og vinnerne er kåret, men du kan fortsatt teste kunnskapene dine i kvissen!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.

Comments are closed.