Jim Abrahams, Jerry Zucker og David Zucker har laget en rekke hysterisk morsomme filmer sammen. (Foto: AFP PHOTO FRANCOIS GUILLOT).

Parodier er sjelden morsomme lenger. Hvis du er sterkt uenig i dette, legger jeg frem filmene Epic Movie, Disaster Movie og Vampires Sucksom bevis!

Sjekk ut anmeldelsen av en DÅRLIG komedie!

Nå kan det likevel hende at noen parodifilmer av god kvalitet er på vei. Regissør og manusforfatter David Zucker skal nemlig lage en ny filmtrilogi!

Hvis du ikke vet hvem David Zucker er, så kan jeg fortelle deg at du sikkert har sett noen av filmene hans likevel.

Sammen med Jim Abrahams og Jerry Zucker har han gitt oss fantastiske komedier som Airplane (Hjelp, vi flyr!), Top Secret! og Mannen med den nakne pistol-trilogien.

Zucker er i ferd med å signere en kontrakt med Global Universal Entertainment om å lage tre nye komedier i parodisk stil.

Les også: Dette er de beste parodifilmene

Har både regi og manus

De siste årene har Zucker regissert filmer som Scary Movie 3 og 4, som ikke akkurat er filmer som er noe å juble over. Derfor har vi all grunn til å være skeptiske.

Det som imidlertid er positiv er at Zucker skal ha både regi og manus på filmene. Derfor har jeg stor tro på at dette kan bli bra. Hans tidligere manus er gode og skrevet på en smart måte. De er mye av grunnen til at Top Secret! og Airplane har fått den kultstatusen de har.

En av mine favorittkomedier gjennom tidene er Top Secret! som er en parodi på gamle spionfilmer. Du har kanskje hørt denne fantastiske dialogen før, der Val Kilmer og Lucy Gutteridge leverer en av de morsomste frasene på film noensinne:

Nick Rivers: Listen to me Hillary. I’m not the first guy who fell in love with a woman that he met at a restaurant who turned out to be the daughter of a kidnapped scientist only to lose her to her childhood lover who she last saw on a deserted island who then turned out fifteen years later to be the leader of the French underground.

Hillary Flammond: I know. It all sounds like some bad movie.

[Snur seg sakte og stirrer inn i kamera].

Kjempemorsomt!

Top Secret! er en av de morsomste filmene som er laget. Her har vi Lucy Gutteridge og en pur ung Val Kilmer i en fantastisk scene. (Foto: Paramount Pictures).

Zuckers nye trilogi skal ha Secret Service som bakteppe for filmene, og hvis dette blir like bra som Top Secret! så vet jeg i alle fall om én jente som kommer til å benke seg på plass i kinosalen.

Hva tror du om David Zuckers neste filmer? Si din mening i kommentarfeltet!
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.