The Joker er tilbake i Batman: Arkham City. (Foto: Warner Bros. Computer Entertainment).
Det er bare litt over to uker igjen til Batman: Arkham City kommer i butikkhyllene her til lands. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er sykt spent på oppfølgeren til et av de beste spillene i 2009, Batman: Arkham Asylum.

Anmeldelse: Batman: Arkham Asylum – Et mørkt, skummelt og fantastisk artig sted!

Vil oppfølgeren bli like bra, eller bedre enn forløperen? Det er det store spørsmålet!

Tvilsom anmeldelse

Det eneste jeg har lest av anmeldelser foreløpig er et utdrag fra Official PlayStation Magazine Australia sin anmeldelse. Coumpter and Video Games har gjengitt følgende:

«Batman: Arkham City is not only the best superhero game ever made, it’s one of the best games ever made full-stop».

Magasinet belønner Arkham City med 10 av 10 mulige. Man kan imidlertid sette spørsmålstegn ved hvor troverdig denne vurderingen er.

Et Playstation-magasin som får anmelde spillet før alle andre, og som bedyrer at spillet er det beste som er laget – Jeg er rimelig skeptisk. Nei, jeg gleder meg til å teste spillet selv og gjøre meg opp en egen mening.

Enda en skurk avslørt

Arkham City er delen av Gotham der de kriminelle er stengt inne bak høye murer. Her kryr det av gærne slemminger, og du gleder deg kanskje til et nytt møte med Joker, Mr. Freeze, Poison Ivy, Harley Quinn og alle de andre superskurkene fra det første spillet?

Eller kanskje du er mest spent på skurker som Two Face og Hugo Strange?

Uansett så kan du nå også se frem til å måle krefter mot en annen kjeltring – The Mad Hatter!

I Batman-universet er The Mad Hatter i virkeligheten en gal vitenskapsmann. Jervis Tetch lider av en vrangforestilling om at han er inkarnasjonen av den gale hattemakeren fra Lewis Carroll sitt eventyr Alice in Wonderland.

Han er besatt av hatter og vil gjøre hva som helst for å få tak i Batmans karakteristiske maske.

The Mad Hatter skulle egentlig være med i Arkham Asylum, men ble til slutt droppet. Denne uken ble det imidlertid avslørt at den gale hattemakeren har fått plass i Arkham City.

(Artikkelen fortsetter under videoen).

Et glimt av den gale hattemakeren

I ukens videoblogg fra Sony Computer Entertainment USA sitt nettmagasin Quore, får vi et et lite innblikk i Arkham City. Når spillets regissør Sefton Hill forteller litt om de diverse skurkene i spillet får vi se et raskt glimt av The Mad Hatter.

Se videoen over! The Mad Hatter dukker opp omtrent 3.38 minutter inn.

Jeg tror den gale hattemakeren kan bli et godt element i Arkham City. Se for deg en slags britisk gammel hage med en stor mørk hekkelabyrint med blader som råtner, og masse skumle fiender som dukker opp med kaninmasker. Det kan jo bli ganske interessant!

Det blir spennende å se hvor mye plass Rocksteady har viet til The Mad Hatter i spillet. Arkham City flommer som sagt over av gærne kjeltringer!

Hvordan tror du Batman: Arkham City kommer til å bli? Og hvem er den kuleste Batman-skurken? Si din mening i kommentarfeltet!