– Det betyr mer venting, men det betyr også et enda bedre spill, skriver en av sjefene for Irrational Games, Kevin Levine, i en melding publisert på spillstudioets nettsider i dag.

Bioshock Infinite har nå fått ny lanseringsdato 26. februar 2013.

Spillet er et av årets mest omtalte, og det positive språket i pressemeldingen forsøker å roe ned urolige tilhengere av spillserien. Faktisk er språket så positivt ladet at det nesten blir parodisk.

SNIKTITT: BioShock Infinite – våger å ta sjanser

– Vi opplevde det samme med det første BioShock-spillet, som ble forsinket i flere måneder. Hvorfor? Fordi Big Daddy-figuren ikke var den figuren du nå kjenner og liker, fortsetter Levine mens han understreker at de usedvanlig talentfulle spillskaperne nå vil gjøre selve spillet enda mer fantastisk enn det hadde vært i utgangspunktet.

– Det storslagne kan bli enda større, og vi skylder både oss selv og dere, våre fans, å ta i bruk denne muligheten.

Den faktiske årsaken til at spillet er blitt utsatt forteller han derimot lite om.

På en skala fra 1 til 11, hvor mye gleder du deg til BioShock Infinite? Personlig nærmer mine forventninger seg 10. Legg inn din mening under traileren.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.