Blizzard
  • Fargo
  • Slippdato: 19.07.1996
  • Laget av de anerkjente Coen-brødrene Joel og Ethan.
  • Med blant andre William H. Macy, Steve Buscemi, Peter Stormare og Frances McDormand.
  • Filmen er spesielt kjent for en scene som inneholder et lik og en vedkutter…
  • Coen-brødrene er også kjent for The Big Lebowski, No Country For Old Men, O’Brother Where Art Thou og Miller’s Crossing.

Tidligere i år var TV-selskapet FX Networks i samtale med MGM Studios om rettighetene til å lage en TV-serie basert på den svarte komedien/krimdramaet Fargo fra 1996.

Nå melder Deadline.com at det endelig er klart at Coen-brødrene skal produsere serien, som blir skrevet av skaperen av The Unusuals og My Generation, Noah Hawley.

Kritikerrost film

Fargo er produsert, regissert og skrevet at brødrene Joel og Ethan Coen.

Les også: Topp 5: Coen-filmer!

Filmen ble nominert til syv Oscar-priser og Coen-brødrene mottok en velfortjent Oscar for beste originale manus for Fargo, som handler om en gravid politimester som undersøker en rekke drap, og en bilselger som ansetter to kriminelle til å bortføre kona.

Den kritikerroste filmen har Steve Buscemi og Peter Stormare i de fantastiske rollene som forbryterne, og Frances McDormand mottok Oscar for sin rolle som politimesteren Marge Gunderson.

TV-kanalen FX er kjent for gode serier som Sons of Anarchy, American Horror Story og Rescue Me.

Nå blir det blir spennende å se hva de klarer å gjøre med Fargo!

Les også: American Horror Story – gnagende uhygge i serieform.

Det ryktes at det er politimester Marge som skal være hoved-personen når Fargo går til TV-skjermen også, men serien skal altså kun være løst basert på filmen. Det er foreløpig ingen skuespillere som er bekreftet for serien.

Hvilke skuespillere kunne du tenke deg å se når Fargo blir TV? Si din mening i kommentarfeltet under traileren for filmen!