16. november er det kinopremiere på det siste kapittelet i historien om Bella og Edward. Men hvis du trodde at The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 var slutten på glitrende vampyrer og varulver i bar overkropp så tok du feil.

Denne uka kan twihard-hjerter over hele verden fryde seg – ryktet om at Twilight-eventyret ikke er over etter den store finalen i november har blusset opp i amerikanske medier.

Ifølge ryktene, som startet hos nettstedet Moviehole, snuser Lionsgate og Summit Entertainment visstnok på tanken om å skape en TV-serie eller film-spin-off av Twilight-eventyret.

Handlingen skal ikke dreie seg rundt Bella og Edward, men kun være satt til det samme universet, med varulvflokken som et mulig utgangspunkt.

Se traileren for Twilight-finalen her!

Når skal melkekua dø?

Hva synes du om at Twilight kanskje blir TV-serie?

View Results

Loading ... Loading ...

Selv om ingenting er bekreftet av Lionsgate og Summit Entertainment enda, så kan vi likevel trygt si at det ikke er noen overraskelse om det blir TV-serie eller spin-off-filmer av Twilight.

Sagaen om vampyren som forelsker seg i et menneske har blitt en gedigen franchise som produksjonsselskapene selvsagt vil skvise mer penger ut av.

Hører du imidlertid til den delen av befolkningen som ikke dåner når Robert Pattinson stirrer dypt inn i Kristen Stewart sine øyne, så vil du kanskje lure på om denne gedigne melkekua snart skal bli tom – ikke med det første, tydeligvis.

Skuespillerne kommer til Oslo

Billetter til The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 legges for øvrig ut for salg søndag 21 oktober her til lands. Twihards som klarer å kapre seg billetter til Oslo-premieren natt til 16. november kan glede seg over celebert besøk.

Nikki Reed som spiller den smellvakre vampyren Rosalie, og Jackson Rathbone som spiller blodhungrige Jasper skal kaste glans over hylende twihards på Colosseum kino.

Hva synes du om Twilight? Slå deg løs i kommentarfeltet!