Siden 2009 har det vært klart at New Line Cinema skal lage film om 80-tallets store helt, mannen som kan redde verden med tyggegummi, lommekniv og kulepenn, nemlig MacGyver.

New Line Cinema har lenge vært på jakt etter regissør til filmen og nå melder The Hollywood Reporter at James Wan er i forhandlinger med selskapet.

Den australske regissøren er mest kjent for sin regi på skrekkfilmen Saw, og nå nylig lavbudsjettsfilmen Insidious, som tar for seg barn og onde ånder på skremmende vis.

Det er interessant, men også litt merkelig at New Line Cinema vurderer Wan til regijobben. Når jeg tar en titt på hvilke filmer Wan har på CV-en, blir jeg litt skeptisk til hvordan han ville taklet å regissere en film om en oppfinnsom detektiv som tar avstand fra vold, for Wan har faktisk aldri regissert en langfilm som ikke hører hjemme i skrekksjangeren.

Les også: Topp 5: Filmer ungene ikke må se!

Hvem skal spille Mac?

Serien MacGyver gikk i syv sesonger fra 1985 til 1992, og her i Norge er den blitt sendt i reprise utallige ganger. I tillegg ble det laget to TV-filmer, og med alt dette har MacGyver blitt en slags kultfigur.

Les også: Topp 5: Actionfilmer fra 80-tallet!

Alle MacGyvers triks og oppfinnelser skal visstnok ha vitenskapelig grunnlag, og opp gjennom åra har det kommet mange historier om folk som mener de har brukt MacGyver-triks for å overleve ulike situasjoner.

What would MacGyver do? – Det er en strålende leveregel.

Det er ikke akkurat en liten fanskare som nå venter i spenning, og sikkert også skepsis, på en ny film, men hvem i all verden skal spille selveste Mac i den nye filmen?

Uten å bruke pistol, men med hockey og lommekniv, var Richard Dean Anderson aka Angus MacGyver den tøffeste og ikke minst smarteste helten på TV-skjermen på 80- og 90-tallet. Skuespilleren som skal ta over rollen har noen vanvittige store sko å fylle.

Hvem kunne du tenkte deg å se i rollen som MacGyver? Si din mening i kommentarfeltet!