Det var ikke bare amerikanske valgvideoer som preget internettets videojungel sist uke, det var også mange andre gøyale og interessante klipp å bruke tiden på.

Trailere, en magioverdose og en innmari kul baby er noen av høydepunktene fra uka som gikk – dette er ukas videobonanza!

Les også: Darth Vader i Disneyland?!

Intervju med «MTV-sjef»

En gang for lenge siden fantes det en svunnen tid der MTV viste musikkvideoer, og du kunne ha på kanalen i timevis, enten som en musikk-kanal i bakgrunnen, eller som underholdning hvis du ville se de nyeste musikkvideoene fra dine favorittartister.

I dag er dette erstattet med time på time med krisedårlige realityserier. Hvorfor er det slik? Jo det får du svar på i videoen under!

Et Windows-eksperiment

Denne videoen ble laget på Majorstua for å vise en av innovasjonene i Windows 8: Dynamiske Fliser. Jeg er ikke sikker på om «de tilfeldige forbipasserende» i videoen er akkurat det, eller om de er skuespillere, men det har heller ikke så stor betydning.

Dette er en utrolig kul video du bør sette av et par minutter til å se, spesielt om du er fan av Datarock!

Slik kan Alvefolket se ut på film

Husker du Alvefolket? Du vet den tegneserien som handler om alver som bor på en planet med to måner, og som blant annet er nære venner med ulver som de rir på og jakter sammen med?

Du kan lese hele tegneserien på nett helt gratis!

Vel, det har lenge blitt forsøkt å lage film av dette eventyrlige universet uten hell, men denne uka kom beskjeden om at sjansen for å se Alvefolket på det store lerretet kanskje har blitt større.

Variety melder nemlig at produsentene Stephanie Thorpe og Paula Rhodes har skaffet seg filmrettighetene for tegneserien, og det er godt nytt for deg som gjerne vil ha en Alvefolket-film.

Thorpe og Rhodes er ekte fans og har tidligere produsert en fanvideo av hvordan Alvefolket kanskje kunne sett ut på film.

Magisk overdose

Fra alver over til trollmenn!

Har du noen ganger irritert deg over cooldown på potions når du er i en intens bosskamp i et spill? Det er typisk at du har et par minutter ventetid før du kan drikke en ny en når du har kritisk lite liv, elle ikke har mer mana.

Hvis du sjekker ut videoen til gjengen i Corridor Digital under, så får du svar på hvorfor cooldown kanskje ikke er så dumt likevel.

Vil du finansiere et spill?

Indiespillutvikleren Big Robot lager for tiden overlevelsesspillet Sir, You Are Being Hunted, et eventyrspill i førsteperson som handler om desperat overlevelse i en verden der mekaniske aristokrater jakter mennesker for sportens skyld.

Spillet er blant annet finansiert gjennom Kickstarter, en finansieringsplattform for kreative prosjekter som for eksempel film og spill.

Big Robot har fått masse oppmerksomhet for Sir, You Are Being Hunted og det blir spennende å se hvordan spillet blir når det er helt ferdig. Sist uke ble det lagt ut en video som viser hvordan spillet ser ut foreløpig, for å få folk til å donere penger til prosjektet via Kickstarter, noe du kan gjøre til og med 2. desember.

Mannen som trente Bruce Lee

Bruce Lee er regnet som den mest innflytelsesrike kampsportutøveren i det 20. århundret. Med filmer som The Way of the Dragon, Fist of Fury og Enter the Dragon, er han en legendarisk kampsortutøver på film.

Yut doi jung si, eller The Grandmasters er en ny film om livet til mannen som trente Bruce Lee, Ip Man. Den har kinopremiere i Kina og Hong Kong i desember, og så får vi håpe at den kommer på DVD her til lands om ikke alt for lenge.

Vi har sett en teaser for filmen tidligere, men sist uke kom den første traileren – sjekk den ut her!

Det var tross alt valguke

Og derfor må vi selvsagt også ha med vinnertalen til Obama!

Og helt til slutt – en fantastisk kung fu-baby!

Hva er dine favorittvideoer fra uka? Fortell i kommentarfeltet etter at du har sett denne kule ungen knuse den fæle dragebamsen!