Med et budsjett på over 30 millioner dollar, hadde nok muskelhelten og tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, håpet på en bedre start på comebacket til filmindustrien.

The Last Stand hentet bare inn 6,3 millioner dollar i billettinntekter i sin åpninghelg.

Det er mindre enn blant annet Hobbiten (ute i sin sjette uke) og Katheryn Bigelows Osama-drama Zero Dark Thirthy. Skrekkfilmen Mama med Jessica Chastain i hovedrollen gjorde det best med omkring 28 millioner dollar i inntekter.

TOPP 5: Actionfilmer fra 80-tallet – sjekk hele lista her

Over og ut for Arnold?

Forventningene var lave, og filmanmeldere har vært lunke til actionstjernas første film etter at han gikk av som guvernør i fjor. Men filmen er blitt satt opp på nesten 3000 kinolerreter i USA, noe som regnes som en bred lansering.

I følge The Hollywood Reporter var over 75% av publikum mer enn 25 år gamle. Dette regnes som et gammelt publikum i amerikansk målestokk og er ikke den mest attraktive gruppen kinogjengere.

Fortsetter Arnold Schwarzeneggers filmer å gjøre det like dårlig, både økonomisk og i de yngre målgruppene, kan Arnolds comeback bli kortvarig.

La oss likevel håpe at filmkarrieren til den gamle actionhelten har nok fart til at han får finansiert oppfølgeren til komedien Twins fra 1988 hvor Danny DeVito spiller Schwarzeneggers ukjente tvilligbror.

ANMELDELSE: The Expendables 2 – like fintfølende som et damplokomotiv

Under en spør-og-svar-spalte på nettstedet Reddit.com svarte han ja på spørsmål om en oppfølger var på vei og la til at en ekstra skuespiller skal være med på oppfølgeren.

–  Ja, vi skal lage Twins 2 med Danny Devito og Eddie Murphy! skrev Schwarzenegger i et skriftelig svar.

Hva tror du om Arnold Schwarzeneggers videre karriere? Legg inn dine synspunkter i kommetarfeltet under bildene fra The Last Stand.