Da HBO sendte den siste episoden av Entourage i 2011, visste vi at vi kom til å få se mer til filmstjernen Vincent Chase og kompisgjengen hans.

Allerede før premieren på den syvende sesongen i 2010 gikk produsent Mark Wahlberg ut med at han skulle lage en film, som en stor avslutning på serien.

– Jeg tror vi kan lage en storartet film og at dette er noe folk alltid har ønsket seg. Folk har klaget over at episodene er for korte og at de alltid vil ha mer, sa han da til MTV i et intervju.

Så har vi ventet og ventet, og nå melder Deadline.com at Warner Brothers endelig har gitt grønt lys til å starte produksjonen på en Entourage-film.

Tilbakeblikk: Se gutta i serien mimrer om rollefigurene sine:

Artikkelen fortsetter under videoen.

Serieskaper skal ha regi

Manuset for filmen ble ferdigskrevet i september 2012, og nå er det klart at serieskaper Doug Ellin, som skrev manuset for filmen og som produserte serien sammen med Mark Wahlberg og Stephen Levinson, skal ha regi.

Avtaler blir nå gjort med Adrian Grenier, som spilte Vince, Keven Connolly, som spilte kompis og manager Eric, Kevin Dillon, som spilte Vince sin storebror, Jerry Ferara som spilte Turtle, og ikke minst Jeremy Piven, som spilte den legendariske agenten Ari Gold, for å få dem med i den kommende filmen.

Det er vel relativt liten tvil om at Adrian Grenier kommer til å hoppe på muligheten til å spille Vince på det store lerretet. Grenier har kun hatt én eneste rolle etter Entourage, i dramakomedien Goodbye World som foreløpig er i postproduksjon.

Entourage er veldig løst basert på Mark Wahlbergs liv som en ung og lovende filmstjerne. Gjennom seriens åtte sesonger har vi fulgt Vince, E, Drama, Turtle og Ari leve stjernelivet med alle de opp og nedturer det medfører.

Serien hadde ikke vært så bra som den er uten Jeremy Pivens rollefigur agenten Ari Gold. Ari er som et fyrverkeri du bare venter på at skal eksplodere, og når det gjør det er det alltid like gøy.

Fuck the phones, Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency titty-fuck, don’t answer! – Ari Gold.

Se en liten snutt med Jeremy Piven og Rex Lee som spiller Aris assistent her: