Runner II er en håndtegnet animasjonsfilm som illustrerer et dataspill. Filmen handler om en karakter som bruker forskjellige fremkomstmidler gjennom et variert, utfordrende og risikabelt terreng. Filmen viser at humor og kreativitet kan formidles selv med få ressurser.

Om filmen

Tommy Vad Flaaten og Markus Vad Flaaten

– Beskriv filmen du har laget!
– En vågal råtass av en villmann tar seg sitt livs løpetur gjennom tid, rom og UFO-er for å nå sitt mål, idet hans ensomhet gang på gang overgås av tilværelsens brutale skjønnhet.

– Hvorfor laget du akkurat denne filmen?
– Prosjektet var på en måte en del av en serie vi lagde for lenge siden, og det var en ny og spennende måte å lage animasjon på, som gikk ganske fort og ga oss muligheter til å utforske nye idéer. Selve idéen om teknikken kom fra en britisk venn på en nettstedet Newgrounds.com.

– Hva er dine ambisjoner for fremtiden?
– Vi har veldig lyst til å lage animasjoner som inspirerer og motiverer folk, eller som bare gjør folk glade. Det er viktig for oss at filmer utforsker nye områder og kan gi folk nye tanker, i tillegg til å underholde. Vi gleder oss til å bruke stop-motion-teknikk og andre smakfulle analoge virkemidler i våre digitale produkter <3

Rulletekst

Produsert av: Markus og Tommy Vad Flaaten