Gjengen fra snowboardlinja ved Elverum Folkehøgskole gjør det de synes er morsomst av alt – å stå mye på brett! I filmen tar de turen til Laax i Sveits hvor de utfolder seg i fantastiske omgivelser.

Om filmen

Petter Aaberg:

– Beskriv filmen du har laget!
– Filmen jeg har laget handler om en gruppe elever som går på snowboard linja ved Elverum Folkehøgskole. Det store høyde punktet i folkehøgskoleåret var da vi dro på studietur til Alpene i Sveits. Der fikk vi oppleve fantastiske puddermuligheter. Dette var noe som mange av oss aldri har opplevd tidligere.

– Hvorfor laget du akkurat denne filmen?
– Jeg laget denne filmen fordi jeg selv er veldig interessert i snowboard, og i tillegg er veldig glad i å filme. Derfor er det veldig fint at man kan kombinere de to med hverandre ved å lage snowboard filmer. Da vi dro til Laax hadde jeg lyst til at vi skulle få en tur hvor vi satt igjen med gode minner som vi kom til og huske i lang tid etterpå. Derfor ville jeg lage en film som skulle hjelpe oss med å bevare alle disse gode minnene.

– Hva er dine ambisjoner for fremtiden?
– Jeg har mange ambisjoner for fremtiden. Jeg har lyst til å reise og oppleve verden. Men en av ambisjonene er også å kunne få lov til å leve av å lage film. Og innenfor film har jeg lyst til å jobbe som fotograf. Det er den rollen jeg desidert liker best. Jeg synes det er veldig gøy å prøve å komponere gode bilder. Og jeg er åpen for å kunne jobbe innen de fleste sjangre, både med fiksjon, dokumentar, musikkvideo osv.

Rulletekst

Petter Aaberg

Skuespillere: Karsten Gustavsen, Ruben Rene Grønning, Siri Eun Stavheim, Gjermund Fredriksen, Karsten Gustavsen, Ola Bostad