På tross av spekulasjoner om at serien om seriemorderen Dexter Morgan vil fortsette til sesong 9, antyder sjefen Les Moonves for CBS at den aktuelle sesong 8 vil bli den siste.

Serien vil bli tatt av lufta på tross av økende seertall gjennom syv sesonger. Derfor vil sesong 8 sannsynligvis bli et siste møte med Michael C. Hall i rollen som den kaldblodige morderen Dexter.

Les også: Filmpolitiets anmeldelse av sesong 4

Dexter Morgan lever et dobbeltliv som blodsprutanalytiker for det lokale politiet i Miami, på samme tid som han begår bestialske drap på fritiden.

Seriens første sesong var basert på novelleserien Darkly Dreaming Dexter av Jeff Lindsay, mens de følgende sesongene har blitt utviklet av James Manos, Jr.

(NB! Spoiler): I sesong 7 må Dexter ta et oppgjør med hans indre mørke, og samtidig blir hans forhold til søsteren Debra satt på prøve. I den sjokkerende finalen av sesong 7 går søsteren drepende langt for å beskytte Dexter. En sesongavslutning som av kritikere ble omtalt som seriens beste cliffhanger.

Forholdet til Dexters søster (Jennifer Carpenter) ble satt på prøve i sesong 7 (foto: Showtime)
Forholdet til Dexters søster (Jennifer Carpenter) ble satt på prøve i sesong 7 (foto: Showtime)

Filmpolitiet har tidligere berømmet Michael C. Halls skuespillerprestasjoner som Dexter Morgan. En rolle som for øvrig har gitt ham en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award.

Gjesteskuespiller Charlotte Rampling går i sesong 8 inn i rollen som barnepsykiater Evelyn Vogel. I tillegg er det bekreftet at Nick Gomez og Sean Patrick Flanery dukker opp i det siste kapittelet av historien om Dexter Morgan.

I januar annonserte CBS at sesong 8 ville ha premiere tre måneder før den opprinnelige sendetiden.

Den nye sesongen med Dexter har premiere på amerikanske skjermer 30. juni.

Se traileren til den nye sesongen her: