I går ble programmet for Cannes-festivalen annonsert, og det ble klart at den danske regissøren Nicolas Winding Refn tar med seg Ryan Gosling og filmen Only God Forgives til festivalen.

Dette er andre gangen regissøren og skuespilleren besøker Cannes sammen. Winding Refns film Drive, der Gosling spiller hovedrollen, fikk stående applaus da den ble vist på festivalen i 2011.

Anmeldelse: Drive – Skildrer de mørke sidene av englenes by.

Only God Forgives er en blodig fortelling om hevn som handler om Julian (Ryan Gosling), som er en narkotikasmugler som lever livet i Bangkoks underverden. En tai-bokseklubb er fronten for den lugubre familiebedriften og når broren hans blir drept overtales Julian av moren til å hevne seg på de som står bak brorens død.

Etter annonseringen av festivalprogrammet på torsdag ble det lagt ut to nye trailere for Only God Forgives, som har kinopremiere 31. mai.

Traileren viser tydelig den sterke fargepaletten Winding Refn bruker i filmen og i likhet med Drive ser det ut til at filmen blander en dunkel stemning med eksplosiv vold.

Les også: Programmet for Cannes 2013!

Se de to nye trailerne her:

If the tables were turned your brother would have found your killer and brought me his head on a fucking platter.

Hva synes du om Gosling og Winding Refn? Si din mening i kommentarfeltet!