Tom Cruise sin nyeste film Oblivion har tjent inn store penger internasjonalt, allerede før den amerikanske lanseringen. Derfor kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at Cruise ønsker å fortsette i science fiction-land.

Anmeldelse: Oblivion – Det visuelle er mildt sagt imponerende.

Nå melder The Hollywood Reporter at Tom Cruise skal være trekkplasteret når Warner Brothers skal lage film av den japanske science fiction-roman Yukikaze, skrevet av Chōhei Kambayashi.

Handlingen er satt til en nær fremtid der utenomjordiske styrker, kjent som JAM, prøver å invadere jorda gjennom et ormehull over Antarktis, mens FNs forsvarsstyrker etablerer fem forsvarsbaser på planeten “Fairy” for å holde de invaderende styrkene i sjakk. Hovedpersonen er en pilot i Fairy Air Force, som flyr en Super Sylph B-503 fighter med kallenavnet Yukikaze.

Animeserien Yukikaze har vunnet flere priser. (Foto: Gonzo, Beez).
Animeserien Yukikaze har vunnet flere priser. (Foto: Gonzo, Beez).

Romanen har tidligere blitt adaptert til en animeserie, som vant Tokyo Anime Award for beste originale videoanimasjon i både 2003 og 2006.

Aliens, mer aliens!

Det er ingen manusforfattere eller regissør ombord på prosjektet enda, men Erwin Stoff, kjent som produsent på The Matrix og I Am Legend, skal produsere filmen sammen med Tom Lassally.

Sistnevnte er produsent på Tom Cruise sin neste science fiction-film som også er basert på en japansk roman om romvesener, nemlig All You Need Is Kill, som kommer på kino i mars 2014.

Les også: Topp 5: Alien-invasjoner!

Hva synes du om Tom Cruise som sci-fi-helt? Si din mening i kommentarfeltet!