Ryktene om hvem som skal spille Eric Draven i nyinnspillingen av kultklassikeren The Crow har vært mange. Alexander Skarsgård og James McAvoy er navn som har vært oppe for vurdering, og i april kom det frem at Tom Hiddleston, kjent som Loke i The Avengers, var i forhandlinger om rollen.

Les også: Kan gå fra Loke til The Crow.

Hiddleston var så gira på å få spille den harlequin-sminkede figuren at han gjorde en sminketest for å overbevise filmskaperne om at han var rette mann for rollen. Nå er det imidlertid klart at det er Luke Evans som skal få portrettere The Crow på kinolerretet.

Deadline melder at Evans egentlig var førstevalget for rollen, men at han var for opptatt til at han kunne takke ja. Nå har Relativity Media bestemt seg for å forskyve innspillingen av filmen til tidlig neste år, slik at Evans får rom i timeplanen til å spille hovedrollen.

The Crow handler om rockestjernen Eric Draven, som gjenoppstår fra de døde etter at han og forloveden ble drept. Siden han allerede er død er han immun mot fysiske skader, og med hjelp av en magisk kråke setter han ut for å hevne seg selv og forloveden.

Brandon Lee i The Crow fra 1994. (Foto: Miramax Films).
Brandon Lee i The Crow fra 1994. (Foto: Miramax Films).
Et navn verdt å følge med på

Luke Evans er en mann med mange jern i ilden om dagen. For tiden jobber han med å promotere Fast & Furious 6, som kommer på kino 24. mai, der han spiller mot Vin Diesel og Dwayne Johnson i rollen som skurken Owen Shaw.

Vi får også se ham på kinolerretet senere i år og til neste år som Bard the Bowman i Hobbiten: Smaugs ødemark og Hobbiten: Fram og tilbake igjen.

I starten av april landet han i tillegg rollen som tidenes mest kjente vampyr i Dracula, som skal spilles inn senere i år, så det er tydelig at Luke Evans er et navn som kommer til å stige på stjernehimmelen i tiden fremover.

Les også: Luke Evans er Dracula!

Med The Crow skal Luke Evans nå gå i Brandon Lee, sønnen til Bruce Lee, sine fotspor, men vi får håpe det går bedre med Evans enn det gjorde med Lee da han spilte rollen.

Skuespilleren døde under innspillingen av filmen, bare 28 år gammel, etter at han ved et uhell ble skutt mens han spilte inn scenen der Eric Dravens forlovede blir voldtatt og drept.

Er Luke Evans bedre enn Tom Hiddleston som The Crow? Si din mening i kommentarfeltet!