Arrested Development. (Foto: FOX)
«Arrested Development» ble først sendt i tre sesonger på tv-kanalen FOX. (Foto: FOX)

Jason Bateman, Michael Cera, Will Arnett, Portia de Rossi og David Cross er alle tilbake for en ny sesong med Arrested Development. Kultserien gikk først i tre sesonger mellom 2003 og 2006, før en aktiv fanbase fikk Netflix på banen.

26. mai er det duket for en netteksklusiv sesong som blir den endelige avslutningen på serien, et ledd i strømmeselskapet Netflix’ pågående frontalangrep på tradisjonell tv-titting.

TEST: Stor guide til strømmetjenester

Avstanden mellom forbrukernes ønsker og produsentenes mål blir mindre og mindre, og det beste eksempelet er nettopp Arrested Development. Fører nyinnspillingen av en ny sesong til et økt antall abonnenter og god omtale for Netflix, er det ikke usannsynlig at flere serier vil få vurdert levedyktigheten sin en gang til.

Hvilken TV-serie ville du helst sett en helt ny sesong av? Legg inn dine kommentarer under.

LES MER: Arrested Development tilbake i mai – kun på nett