Emma Stone trekker seg fra del Toros Crimson Peak. (Foto: SF Norge AS).
Emma Stone trekker seg fra del Toros Crimson Peak. (Foto: SF Norge AS).

Emma Stone har nå trekt seg fra Guillermo Del Toros nye horrorfilm Crimson Peak.

Hollywood-skuespilleren signerte kontrakten tidlig i januar, men har nå avlyst grunnet en travel timeplan, det melder Slash Film.

Denne uken ble det kjent at Mia Wasikowska har blitt tilbydd rollen til Stone. Detaljer om filmen er ennå ikke kommet ut. Likevel avslører Del Toro at filmen finner sted i USA og England. Filmen blir beskrevet som en spøkelseshistorie blandet med gotisk romanse.

Del Toro, som er regissøren, produsenten og manusforfatteren er mest kjent for filmene Pan’s Labyrinth og Hellboy. Den 2. august kommer han med science fiction-filmen Pacific Rim.

Les også: Her er årets sommer-blockbustere.

Om Wasikowska takker ja til rollen vil hun spille Edith Cushing, en ung forfatter som finner ut at hennes mann ikke er den han utgir seg for å være.

Stjernespekket film

Crimson Peak har ikke få store stjerner på listen. Golden Globe og Critics’ Choice Movie Award-vinneren Jessica Chastain er en av skuespillerne. Benedict Cumberbatch og Charlie Hunnman er også bekreftet på rollelisten. Filmen har premiere tidlig neste år.

Les også: Jessica Chastain skal spille i Crimson Peak.

Artikkelen fortsetter under bildet

Mia Wasikowska i Alice In Wonderland. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway).
Mia Wasikowska i Alice In Wonderland. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway).

Filmene står i kø

Det er ikke bare Emma Stone som har det travelt om dagen. Wasikowska er i disse dager å se på kino i filmen Stoker, hvor hun spiller mot Nicole Kidman.

Neste år står filmene i kø for den 23 år gamle skuespilleren: Jim Jarmuschs Only Lovers Left Alive, Richard Ayoades The Double, og John Currans Tracks.

Anmeldelse: Stoker. – Urovekkende, stillferdig og stilig.

Australske Mia Wasikowska begynte som ballettdanser, men skjønte raskt at det var skuespiller hun ville bli. Hun har spilt i TV-seriene All Sainsts og In Treatment. Aller mest kjent er hun nok for rollen som Alice i Tim Burtons Alice in Wonderland.

Anmeldelse: Alice in Wonderland. – Et eventyr verdt å bli fortalt.

Wasikowska er kjent for å ha et mystisk uttrykk og passer kanskje derfor bedre i rollen enn Emma Stone.

Hva synes du? Si din mening i kommentarfeltet.