Kristofer Hivju er som født for rollen som Giantsbane i Game of Thrones. (Foto: HBO).
Kristofer Hivju er som født for rollen som Giantsbane i tredje sesong av «Game of Thrones». (Foto: HBO).

– Datainformasjon samlet av TorrentFreak viser at i løpet av 24 timer ble sesongfinalen av Game of Thrones lastet ned en million ganger, skriver nettstedet med samme navn etter at siste episode i tredje sesong av den populære serien ble vist i helga.

ANMELDELSE: Game of Thrones S03 – det blir ikke bedre enn dette!

TorrentFreak er en blogg som skriver nyheter om fildeling og spesifikt BitTorrent-protokollen (som brukes av bla. nettstedet The Pirate Bay), og forteller videre at på meste delte hele 170 000 brukere sesongfinalen samtidig.

– Det er merkelig. En liten del av deg tenker: «Yes, vi er den mest fildelte serien».

– Etterpå tenker du: «Men det er vel egentlig ikke bra, er det vel?», sa Nikolaj Coster-Waldau ifølge NTB da det ble kjent at forrige sesong var den mest fildelte noensinne. Coster-Waldau spiller Jamie Lannister i den populære serien.

HBO-sjefen Michael Lombardo bekymrer seg ikke over den nye fildelingsrekorden. Ifølge NTB forteller han at fildeling ikke har påvirket DVD-salget.

– Jeg burde kanskje ikke si det, men det er jo et slags kompliment, uttalte Lombardo til nettstedet Entertainment Weekly i mars i år.

DEBATT:– Fuck you, HBO! | Siste episode skapte seerstorm!

Hvor ser du tv-serier? Strømmetjenester, TV eller ved hjelp av fildeling?
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.