Jurassic Park 4 oppsto først som en idè tilbake i 2002. Nå er det sagt at filmen kommer i 2015, det melder Variety.

Filmen hadde egentlig premiere i juni 2014, før produksjonen ble satt på vent. Hvorvidt flyttinga av premièredatoen har noe med den nye 3D-versjonen av Jurassic Park å gjøre er usikkert.

– I samarbeid med filmskaperne, har vi kommet fram til å slippe Jurassic Park 4 på et senere tidspunkt. Vi vil gi filmskaperne tilstrekkelig med tid slik at vi kan skape den beste filmopplevelsen for publikum, sier Universal Pictures.

Ny 3D-film?

I følge Coming Soon, er det stor sjanse for at også denne filmen kommer i 3D. Birger Vestmo ga Jurassic Park 3D terningkast 6. Ikke på grunnlag av konverteringen til 3D, men rett og slett fordi filmen fremdeles er et morsomt og storslagent eventyr med tøffe effekter og en solid spenningskurve.

Les også: Jurassic Park 3D. – Holder meg fremdeles naglet til kinosetet!

Vestmo mener en film som Jurassic Park ikke trenger 3D-effekten. – Den er knallgod som den er. Men jeg forstår samtidig at man trenger en grunn til å relansere en 20 år gammel film på kino. Og 3D forringer ikke dens kvaliteter.

Colin Trevorrow. (Foto:AP/Danny Moloshok)
Colin Trevorrow. (Foto:AP/Danny Moloshok)
Ny regissør

Colin Trevorrow har tatt over for den tidligere regissøren Steven Spielberg, og Rick Jaffa og Amanda Silver (Rise of the Planet of the Apes) har skrevet manuset. De tar oss tilbake til Isla Nublar, hvor innspillingen av den første Jurassic Park-filmen tok sted.

Les også: Colin Trevorrow tek over dinosaurhistoriene til Steven Spielberg

Jurassic Park er ikke den enste filmen som har premiere i 2015. The Avengers 2, Pirates of the Caribbean 5 og The Hunger Games: Mockingjay Part 2 blir å se på kino.

Les også: Dette kunne ha blitt «Jurassic Park 4»