The Hunger Games-stjernen Jennifer Lawrence (22) har nå takket ja til å spille i The Rules of Inheritance, den nye filmen til den danske regissøren Susanne Bier. Dette er også første gang hun jobber som produsent, melder Entertainment Weekly.

Les også: Jennifer Lawrence vinner sin første Oscar

Om å finne seg selv

The Rules of Inheritance er basert på boken med samme navn, skrevet av Claire Bidwell Smith, som ble gitt ut i 2012. Dette er en sann historie som har blitt omtalt som ærlig og gripende. New York Times skrev i sin anmeldelse: «Glem alt du vet om sorg. Dette er den ærligste boken jeg har lest» (Caroline Leavitt).

Historien finner sted i USA, hvor Lawrence spiller Claire Bidwell Smith, en 14 år gammel jente med foreldre som har diagnosen kreft.

Claire legger ut på en reise som hun tror vil hjelpe henne med å håndtere sannheten. Denne reisen innebærer ensomhet, gutter og alkohol.

Hvert skritt på veien hjelper henne med å forstå meningen med livet. Når Claire fyller 25 år dør begge foreldrene, og ensomheten blir større en noen gang.

Jennifer Lawrence og Bradley Cooper spiller igjen mot hverandre i filmen Serena. (Foto: Magnolia Pictures).
Jennifer Lawrence og Bradley Cooper spiller igjen mot hverandre i filmen Serena. (Foto: Magnolia Pictures).

Ikke første samarbeid

Det er ikke første gang Susanne Bier og Lawrence jobber sammen. Bier står for regien i dramafilmen Serena, som kommer ut i høst, der Lawrence spiller mot Bradley Cooper.

Kollegene har tidligere spilt sammen i Silver Linings Playbook, som Jennifer Lawrence vant en Oscar for.

Anmeldelse: Filmen Silver Linings Playbook.

Det har vært travle tider for den unge skuespilleren dette året. Lawrence har spilt inn The Hunger Games: Catching Fire og jobbet med Serena.

I tillegg er hun nettopp ferdig med innspillingen av filmen til David O. Russell, American Hustle og hoppet rett over til X-Men: Days of Future Past som kommer i 2014.

Anmeldelse: Filmen The Hunger Games.