Diana

Naomi Watts bringer Prinsesse Diana til live igjen i denne teaseren til Diana, filmen som tar for seg de to siste årene av livet hennes, og de som husker 95-97 relativt godt, vet at de ikke var udramatiske.

Naveen Andrews, best kjent som den barskeste fyren på Lost-øya, spiller hennes første kjæreste etter skilsmissen med Prins Charles, Hasnat Khan, mens den noe mer kjente kjæresten Dodi Al Fayed spilles av Cas Anvar (Argo, Source Code) Teaseren gir noen smakebiter av ikoniske Diana-bilder, som når hun drev med humanitært arbeid i Afrika, gikk på den røde løperen i Cannes, og mens hun ble overfalt av paparazzier på handletur i London.
Premiere: 11 oktober.

Snowpiercer

Nytt koreansk/amerikansk post-apokalyptisk action-drama basert på tegneserien Le Transperceneige, med Chris Evans og steinfjeset Tilda Swinton i hovedrollene. Verden som vi kjenner er borte, og har blitt forvandlet til et is-øde og de eneste overlevende befinner seg på toget Snowpiercer.

Et eget samfunn dannes på toget, klasseforskjellene blir tydelige, og opprøret er et faktum. Plakatene til filmen ser helt fabelaktige ut, traileren er ikke det, dessverre. Premiere: Kommer i 2013, ikke fastsatt dato.

Man of Tai Chi

Fra det ene steinfjeset til det andre. Keanu Reeves tar med seg lidenskapen for kampsport som blomstra opp under Matrix-filmene til sin regidebut, Man of Tai Chi. Plottet er noe uklart foreløpig, men det er litt Fight Club, litt Mortal Combat, med en tydelig hovedhelt i stuntmannen Tiger Hu Chen.

Han spiller antageligvis en fugl med brukket vinge, en mann uten noe å miste, og som helt sikkert stikker av med siste flying kick til slutt. Slåssinga ser upåklagelig ut, premisset virker underholdende, så kan vi jo la tvilen komme Keanu til gode når det gjelder resten. Hvis den ikke slår an, kan han begynne å selge fjes-cellene sine på krukke til aldrende Hollywood-divaer. Premiere: Kommer i 2013, ikke fastsatt dato.

The Wolverine

Wolverine har vist seg å være en såpass populær mutant at han nå er klar med sin andre film uten de andre mutantene, mens vi teller hans sjette filmopptreden totalt hvis man regner med resten av X-men-filmene. The Wolverine er satt til tida etter den tredje X-men-filmen, The Last Stand, og denne gangen går veien til Japan der han (som vanlig?) treffer på lugubre skikkelser fra fortiden, og hvor han for første gang får kjenne på følelsen av å være menneskelig. Premiere: 26 juli.

In a World

Her kommer en liten meta-godbit for alle trailer-elskere der ute. Dette ser ut som en søt og nerdete komedie om en kvinnelig logoped som vil gjøre pappa stolt ved å bli den nye trailer-stemme-stjerna i Hollywood. Det virker smalt, forfriskende, og absolutt verdt en hundrings til kinobilletten. Faren er jo at man aldri kommer til å klare å se en filmtrailer igjen. Premiere: Kommer i 2013, ikke fastsatt dato.

Magic Magic

Michael Cera er virkelig skremmende som sadistisk og forstyrra tenåring i Magic Magic. Virkelig. Det er ikke overflod av psykologiske thrillere med tenåringer i hovedrollene om dagen, så denne ønskes hjertelig velkommen! Spanske tv-kanaler kommer heretter til å sette pubertale krøllefranser i heiser og filme folks reaksjoner.