Filmselskapet Warner Bros. har nå valgt å trekke seg fra oppfølgeren til Dum & Dummere, melder Entertainment Weekly. Nå står komediesuksessen uten finansiell støtte og en usikker fremtid.

Klassikeren fra 1994 hadde en oppfølger allerede i 2003, kalt Dum & Dummere: Da Harry møtte Lloyd, men med en annen regissør og andre skuespillere. I fjor ble det kjent at regissørene Bobby og Peter Farrelly var i gang med planleggingen av Dum & Dummere 2. Denne gang med Jim Carrey og Jeff Daniels tilbake i hovedrollene.

Regissørbrødrene strever nå med å finansiere filmen da filmprodusenten nå har valgt å trekke seg.

Lloyd og Harry vender tilbake

Det er ikke første gang det ser usikkert ut for Dum & Dummere 2. I juni i fjor trakk Jim Carrey seg fra rollen, og skrev et åpent brev til pressen om beslutingen. Han mente blant annet at produksjonsselskapet ikke var engasjert nok for et prosjekt som dette.

Han valgte likevel å spille rollen som Lloyd i den nye oppfølgeren. Carrey og Daniels skal returnere som det korttenkte paret, de to gode vennene legger nå ut på en biltur for å finne Harrys ukjente datter for en nyretransplantasjon.

Det var New Line Cinema som produserte komedien i 1994, som i mange år har blitt kåret til verdens morsomste film.

Les også: Jim Carrys minneverdige øyeblikk

Se klipp fra Dum & Dummere her:
Teksten fortsetter under filmen

Flere begrensninger enn muligheter

Rykter skal ha det til at filmselskapet ikke lenger har trua på en oppfølger, noe som igjen kan ses i sammenheng med de skuffende anmeldelsene og kinotallene til Steve Carell-komedien The Incredible Burt Wonderstone, som hadde Jim Carrey i en birolle, det melder The Hollywood Reporter.

Les også: Håp for «Dum & Dummere»-oppfølgjar

Har du lyst til å se mer av Dum & Dummere? Si din mening i kommentarfeltet.