Det er oppgjørets time i Breaking Bad, TV-serien som fikk 13 Emmy-nominasjoner i år. Etter 11 måneders pause starter siste halvpart av sesong 5 søndag på amerikanske skjermer (1. september i Norge på kanalen Max).

LES: – Mitt livs rolle, sier Bryan Cranston.

Breaking Bad handler om kjemilæreren Walter White, som fikk kreft og begynte å lage methamphetamin for å skaffe penger til behandling, og for å sikre familien i tilfelle han dør. Etter en famlende start, eskalerer forretningsvirksomheten kraftig.

Dean Norris og Bryan Cranston i Breaking Bad (Foto: Sony Pictures Television).
Dean Norris og Bryan Cranston i Breaking Bad (Foto: Sony Pictures Television).

I fem sesonger har DEA-agent Hank Schrader (Dean Norris) vært på jakt etter methkongen under dekknavnet Heisenberg – og hele tiden har han vært rett under nesa hans. For Walter er svogeren til Hank.

LES: Anmeldelsen av Breaking Bad S02

I intervjuet du kan se øverst på denne siden forteller Dean Norris om hva som driver Hank og hva som har vært hans største utfordringer gjennom seriens første sesonger.

Og her er det på sin plass å advare mot visse avsløringer for den som ikke har sett alt til nå!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.