Klikk her for å se Anna Gunn sin takketale.

– Jeg ventet ikke dette, sa en beveget Vince Gillian da et samlet crew tok i mot prisen for beste dramaserien under prisutdelingen i Hollywood.

Det er første gang Breaking Bad mottar den gjeve prisen i serien historie. Bryan Cranston var på forhånd tippet som favoritt til prisen for beste mannlige skuespiller i en dramaserie, men måtte se Jeff Daniels motta prisen for sin rolle som programlederen Will McAvoy i serien The Newsroom.

VIDEO: NRK møtte Bryan Cranston – «Mitt livs rolle!»

Den populære serien fikk likevel en skuespillerpris. Anna Gunn tok i mot prisen for beste kvinnelige birolle i en dramaserie for sin rolle som Skyler White. Det er andre gang hun er nominert for rollen, men første gang hun vinner.

ANMELDELSE: Breaking Bad S02 – terningkast 6!

Se takketalen til Breaking Bad-gjengen under.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.