Har du fått med deg Youtube-videoen av jenta som tar fyr etter et uhell i twerkinga? Da hun tryna ned i stearinlysene slik at treningsbuksa hennes tok fyr, tenkte du oi, stakkars jente, eller oi, hun var klønete? Da har du blitt lurt av Jimmy Kimmel!

3. september ble videoen lagt ut av Youtube-brukeren Caitlin Heller, og har i skrivende stund blitt sett 9,5 millioner ganger. Heller skulle visstnok bare lage en sexy video til kjæresten sin da hun tryna inn i et bord med tente lys og tok fyr.

I tried making a sexy twerk video for my boyfriend and things got a little too hot 🙂

Videoen har fått stor oppmerksomhet på nettet og i media. Flere amerikanske TV-program og nyhetskanaler har vist klipp fra videoen og omtalt den som tidenes største “twerking fail”. Nå viser det seg at alle har blitt lurt trill rundt av talkshow-vert og komiker Jimmy Kimmel.

Under mandagens episode av Jimmy Kimmel Live! hadde han besøk av Caitlin Heller for å snakke om hva hun syntes om all oppmerksomheten. Etter hvert avslørte imidlertid Kimmel at Caitlin Heller i virkeligheten er en stuntkvinne ved navn Daphne Avalon, og at hele videoen var et påfunn fra hans side. Dermed kan alle de som den siste uka har sagt at videoen er falsk være fornøyde.

Se avsløringen på Jimmy Kimmel Live! øverst i artikkelen.

Jimmy Kimmel er kjent for å fleipe med publikumet sitt. Tidligere har han blant annet fått foreldre til å lure barna sine med dårlige julegaver og halloween-godteri som er spist opp. Nå viser han nok en gang at han er det største internett-trollet av oss alle.

Se “Worst Twerk Fail EVER – Girl Catches Fire!” her:

Hva synes du om spøken til Kimmel? Ble du lurt? Fortell i kommentarfeltet!