Ni år etter serien Frasier ble avsluttet er Kelsey Grammer fortsatt mest kjent for sin rolle som radiopsykologen Frasier Crane – en rollefigur han jobbet som på tv-settet i hele elleve år.

Etter at også hans siste serie Boss ble kansellert etter bare to sesonger kan det se ut som Grammer sikter seg inn mot en ny karriere som actionskuespiller. Innspillingen av Transformers: Age of Extincion ble nettopp avsluttet, hvor Grammer spiller slemmingen Harold Attinger.

Nå melder flere nettsteder at Grammer erstatter Nicolas Cage i Sylvester Stallones kommende The Expendables 3.

Grammer skal ettersigende spille den tidligere leiesoldaten Bonaparte som blir med på laget til Stallones stjernelag av muskelmenn. Nøyaktig hva den slagkraftige gjengen skal sprenge i lufta denne gangen er ennå ikke kjent.

Stallone og Grammer møttes på settet til den kommende indiedramaet Reach Me. Den filmen er regissert av John Herzfield, som kuriøst nok hadde en bitte liten rolle i Stallone-klassikeren Cobra fra 1986.

ANMELDELSE: The Expendables – ikke pent, men herregud, så tøft!

Stadig flere actionhelter har funnet veien til filmseriens rolleliste siden starten i 2010. Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews og Arnold Schwarzenegger har bekreftet at de vender tilbake, mens Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas og Wesley Snipes dukker opp for første gang i den tredje filmen.

Hva mer kan en actionfilmelsker ønske seg?

Hvilken skuespiller vil du helst se i «The Expendables 3»? Legg inn dine meninger i kommentarfeltet.