Allerede i 2010 ble det gitt grønt lys til en filmatisering av den populære tv-serien som skildrer livet til skuespilleren Vincent Chase (Adrian Grenier) og alle de særegne menneskene han omgir seg med. Men så ble det stille helt frem til siste episode av åttende sesong ble sendt i juni i fjor. Da fortalte serieskaper Doug Ellin at et manus var klart, og i juni i år kom beskjeden om at filmen hadde fått grønt lys til å gå i produksjon. Likevel, problemene stoppet ikke der.

I september kom det meldinger om at produksjonen igjen var på vent, på grunn av pågående diskusjoner med seriens skuespillere om kontrakter og betaling for filmarbeidet.

Kevin Connoley – som spiller Eric Murphy, manageren til Vincent Chase i serien – fortalte i går til sladdernettstedet TMZ at de siste problemene nå var løst og at filminnspillingen starter i januar.

– Det er komplisert, men jeg er med, slår han fast.

– De er grådige

Tidligere hadde produsent Mark Wahlberg gått ut og kritisert enkelte skuespillere for å være grådige i lønnsforhandlingene. Men dette forsikret Connolly ikke lenger var et problem.

– Nei, alle er med. Det kommer til å bli så bra. Januar skjer det. Det er ikke offisielt, men det kommer til å skje.

Adrian Grenier tvitret også i forrige uke noe som kunne minne om gledelige nyheter:

TV-serien Entourage gikk i åtte sesonger fra 2004 til 2011, serien sies å være løselig basert på Mark Wahlbergs eget møte med Hollywood i yngre dager.

ELSK/HAT: Serieavslutninger – del dine favoritter

(NRK/NTB)