En tydelig rørt Jacqueline Bisset brukte god tid da hun ble ropt opp som vinner av prisen for beste kvinnelige birolle i en tv-serie, tv-film eller miniserie. I serien Dancing on the Edge, som omhandler jazzmiljøet i London på 1930-tallet, spiller Bisset en eldre rik adelskvinne.

Men det var ikke noe adelig over Bissets takketale under nattens Golden Globe-utdeling.

– Jeg tror det var 47 år siden Hollywood Foreign Press (som organiserer Golden Globe-utdelingen, journ.anm.) gav meg prisen for lovende nykommer.

Bisset hadde knapt startet sin takketale før hun tok seg en pause og ropte «ok», så snakket hun om Dancing on the Edges hovedperson Chiwetel Ejiofor, før hun totalt ignorerte musikken fra orkesteret som skulle spille henne av scenen.

I det hun (til slutt) avsluttet takketalen klarte Bisset å overraske tv-produsentene, som hele tiden passer på å sensurere ut banneord, med følgende kraftsalve.

– Til dere som har gitt meg dritt («shit», journ.anm.) sier jeg som min mor: «Dra til helvete og kom ikke tilbake»!

(se videoklipp av takketalen under)

Golden Globe 2014: Her er alle vinnerne – se den komplette lista her

Jennifer Lawrence gikk på Oscar-kveldens eneste kjolesmell og falt i sin store Dior-Kjole. (Foto: AP/Chris Pizzello)
Jennifer Lawrence gikk i januar 2013 på Oscar-utdelingen eneste kjolesmell og falt i sin store Dior-Kjole. (Foto: AP/Chris Pizzello)

Hun begynte sin karriere i Roman Polanskis Cul-de-sac fra 1966, og har spilt i klassikere som Bullit (1968) og The Detective (1968) mot Frank Sinatra. Ingen prisutdeling i Hollywood er komplett uten minst en prismottager som snubler seg gjennom en takketale. I februar i fjor ramlet Jennifer Lawrence på vei opp til scenen for å motta Oscar-prisen for beste kvinnelige hovedrolle for filmen Silver Linings Playbook.

VIDEO: Her går det galt for Jennifer Lawrence