Dokumentaren Bak øyne blå handler om Ina Michelle Haugen som sliter med psykiske lidelser, blant annet anoreksi. I filmen forteller hun om hvordan dette påvirker livet og hverdagen hennes. Haugen vil formidle at man burde ta det vanskelige steget og bli frisk.

– Det er ikke lett, det kan jeg ærlig si, men kampen må du ta en eller annen gang.
Lengde: 4 min 43 sek

Regissør:
Simen Øyen, Marius Juelsen, Tobias Østmoen og Joakim Reberg

Produsent:
Simen Øyen, Marius Juelsen, Tobias Østmoen og Joakim Reberg

Musikk:
Breath Me Instrumental – Jamie Cleaton, Mirror Image – Robert Reale, Possible – Ross Bugden

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.