You can’t get away from me er en fengende stalkerfortelling. Vi møter en tenåringsjente som blir overrasket av en ukjent mann som trenger seg inn i huset hennes. Vi følger henne bli etterfulgt av den ukjente mannen, og hennes forsøk å rømme fra stedet.
Lengde: 3 minutter og 55 sekunder

Regi, foto og klipp:
Thomas Lafuente

Musikk:
Doktor Spektor

Manusforfatter:
Thomas Lafuente, Doktor Spektor

Skuespillere:
Morten Aslaksen, Elisabeth Aslesen

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.