Feil Vei er en film laget i forbindelse med en filmleir arrangert av Filmverkstedet i Oppland. En ung jente får øye på et par sko, og føler en trengsel for å ta de på seg. Men så skjer det merkelige; det virker som om skoene har sin egen vilje. Hun blir utsatt for fare, og prøver å kvitte seg med skoene. Vil hun klare å kvitte seg med skoene før noe forferdelig skjer?
Lengde: 3 minutter og 12 sekunder

Laget av:
Kaya Natalie Norseth, Glenn Christoffer Fallang, Daniel Bakken Sørensen & Julie Garmo

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.