Dokumentaren Mausund handler om en skoleklasse fra Byåsen videregående skole og deres forskningstur til Mausund. Sammen med et forskerlag skal de undersøke miljøgifter og hvordan dette påvirker livet som lever i vannet her.
Lengde: 4 minutt og 59 sekund

Regi:
Johannes Forsberg

Kamera:
Johannes Forsberg, Mathias Olsen

Redigering:
Johannes Forsberg

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.