Det er ikke bare de gjeve prisene som er viktig når filmbransjens gjeveste priser skal deles ut. På Oscar-utdelingen tropper stjernene opp i full galla. Gammeldags Hollywood-glam og glitrende kjoler var en gjenganger på den røde løperen i år, men det var også mye av mørke farger som svart og blå.

En ting er iallfall helt sikkert – det var glitter og glamour for alle penga!

Les også: Her er alle Oscar-vinnerne!

Ta en titt på kjolene i bildegalleriet i toppen, og se stjernene menge seg på den røde løperen i videoen under:

Hva synes du om årets Oscar-kjoler? Si din mening i kommentarfeltet!
Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.