I filmen Pensjonert møter vi et ektepar som har vært gift i 40 år. Vi får et glimt inn i en hverdag preget av rutine. En hverdag som til slutt får begeret til å renne over for den pensjonerte ektemannen. Filmen er laget av elever ved Danvik Folkehøgskole. Laget av Ottar Brochs, Dovydas Miliauskas, Martin Berg Andersen og Eira Catharina Lødrup Carlsen.
Lengde: 4 minutter og 48 sekunder

Regi og manus:
Ottar Brochs

Fotograf:
Dovydas Miliauskas

Produsent:
Martin Berg Andersen

Lyd:
Martin Berg Andersen

Klipper:
Eira Catharine Lødrup Carlsen

Skuespillere:
Nils Henrik Hallan

Musikk:
Ludwig Van Beethoven – Egmont Overture

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.