Av Caroline Cecilie Eldøy Mysen

Savannen er en vittig kortfilm om en fugl som prøver å bli kvitt en slitsom løveunge. For å bli kvitt løveungen er fuglen smart og får løveungen inn på et territorium den ikke burde være på. Filmen er en tradisjonell tegnefilm, og er tegnet for hånd.
Lengde: 55 sekunder

Laget av:
Caroline Cecilie Eldøy Mysen

Stemmer:
Fugl – Patrick Valle Tollefsen
Løveunge – Caroline Eldøy Mysen
Neshorn – Ida Malmo

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.