Klikk her for å se intervjuet fra MTV. OBS! Ekstern video med reklame.

– Noen ganger er det vanskelig å være 66 år gammel og gjøre actionfilmer som dette i forhold til når du er i 30- eller 40-åra, fortalte Arnold Schwarzenegger i et intervju med MTV i forbindelse med lanseringen av hans nye actionfilm Sabotage.

Men trass sin høye alder har ikke muskelmannen tenkt til å sette ned farten etter comebacket som skuespiller. I 2014 er han aktuell i hele tre filmer: The Expendables 3, Sabotage og Maggie. Dette samtidig som at arbeidet med en ny Terminator-trilogi skrider raskt frem – med en planlagt premieredato sommeren 2015 for første film.

Blu-Ray-anmeldelse: The Terminator – bekrefter klassikerstatusen!

I intervjuet med MTV avslørte Schwarzenegger flere detaljer om den kommende filmen og forklarte hvordan filmen vil skildre en gammel Terminator-modell som ligner på utseendet til 66-åringen.

– Måten figuren er skrevet i manuset, er at [Terminator-roboten] er en maskin under huden. Den har et metallskjelett, men utenpå er det kjøtt og blod. Og når Terminator-roboten blir eldre, skjer det lik andre vanlige mennesker. Kanskje ikke like raskt, men den eldes definitivt.

En T-800 robot i «The Terminator» fra 1984. (Foto: SF Norge AS).
En T-800-robot slik vi kjenner dem i «The Terminator» fra 1984. (Foto: SF Norge AS).
Får ny sidekick?

Samtidig la Schwarzenegger til at det vil være en annen robot som dukker opp i den nye filmen – og åpnet samtidig rykteflommen for hvem som skal spille med den originale Terminator-skuespilleren i den femte filmen.

Terminator handler også om tidsreiser, så det vil være en yngre T-800-modell. Og så vil den modellen bli omprogrammert, spørsmålet er hvem som får kontroll over ham … Filmen vil ha alle disse interessante twistene i seg.

TOPP 5: Arnold Schwarzeneggers beste filmer – sjekk lista og del din favoritt her

Hele elleve år er gått siden Schwarzenegger selv spilte i filmserien i Terminator 3: Rise of the Machines. I 2009, da den kritikerslaktede Terminator: Salvation hadde premiere, innrømte Schwarzenegger at han ble opprørt over ikke å få spille i filmen.

– [Det var] fordi jeg var guvernør. Så de gjorde den fjerde filmen uten meg, og det fikk meg til å gråte en skvett. Men jeg sa «I’ll be back» og nå er jeg her igjen, og det kommer til å bli supert!

Hva tror du om den nye «Terminator»-trilogien? Legg inn dine meninger i kommentarfeltet under traileren fra 1984.