Se Ned! er en morsom animasjonsfilm. Det er imponerende hvordan en gjeng med så unge filmskapere greier å samle parallelle historier på en så fin måte. Den viser hvordan tilfeldigheter kan påvirke hverandres historie og at det kan være noe positivt i alt. Laget av Bindal kulturskole.

Laget av:
Kari L. Reppen, Helene G. Grande, Lage H. Båtnes, Njål T. Kristensen og Håkon B. Dybvik

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.