av Iver Jensen

Skjebnens veier er en animasjon om en som heter Bernt. Bernt oppsøker den mystiske spåkvinnen ”Den store Madame Blasmatsky”, helt uvitende om de fatale konsekvensene dette møte vil ha på hans egen skjebne. Er det bedre å leve livet uvitende om sin egen skjebne? Skjebnens veier er en stop-motion film basert på et legounivers. Etter en idé av Iver Jensen og Jakob Jensen.
Lengde: 4 minutter og 24 sekunder

Regi, foto, lyd, manus og klipp:
Iver Jensen

Skuespillere:
Iver Jensen, Johannes Optun, Henning Ovesen Aronsen

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.