I filmen Tarantella møter vi «Bolla» og «Biffen» i et oppdrag gitt av «sjefen» om å bryte seg inn i et hvelv for å stjele en metallboks han forlanger at de får tak i. Filmen omhandler et gangstermiljø, og har klare referanser til kjente krim-komedier. Laget av Jeanette Omdahl, Ola Røyseland, Marius Tungesvik, og Erling Rognhaugen.
Lengde: 4 minutter og 9 sekunder

Regissør og klipper:
Jeanette Omdahl

Fotograf:
Marius Tungesvik

Produsent:
Filmverkstedet Samsen kulturhus

Lyd:
Erling Rognhaugen

Musikk:
Filmverkstedet Samsen kulturhus

Manusforfatter:
Jeanette Omdahl & Ola Røyseland

Skuespillere:
Kim Pettersen, Kim Kvaase, Hans Birger Aase & Glenn Thomas Krahl Johansen

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.