The mynt er en liten artig animasjon om den villeste mynten i live. Vi følger en mynt på en utrolig reise. Alt fra å bli kjøpt is for, til gjennom fordøyelsessystem til en hund. Altså fra eier til eier.

Budskapet er enkelt; Penger er ekle. Hvor har din mynt vært?
Lengde: 2 min 35 sek

Laget av:
Tommy Vad Flaaten

Se alle kortfilmene her

Du bestemmer hvem som vinner publikumsprisen. Se filmene og stem på din favoritt!

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.