Klikk for å se intervjuet med Kinberg. Obs! Ekstern lenke, reklame kan forekomme.

– Du vet, det er ikke forbudt, og det er absolutt inspirerende!

I et intervju med nettstedet IGN avslørte manusforfatteren Simon Kinberg at det utvidede universet av bøker og tegneserier, som har kommet i tillegg til de seks hovedfilmene, ikke vil være en sentral del av historien i den nye trilogien.

– Jeg vet at når det gjelder [de nye] filmene, er kanonen (grunnlaget for fortellingen, journ.anm.) det som gjelder, og da snakker vi om de seks filmene som allerede finns.

LES MER: Ukjent Oxford-skuespiller knyttes til ny «Star Wars»-film

Flere «Star Wars»-filmer på vei

Kinsberg arbeider for tiden med manuset til en av de annonserte avstikkerfilmene – et knippe filmer som ikke vil være en del av den nye trilogien. Disse filmene vil bygge videre på historien sentrale sidefigurer, og er ikke direkte koblet med Star Wars VII som har planlagt lanseringsdato i desember 2015.

Likevel sitter han, i kraft av å arbeide med deler av de nye Star Wars-fortellingene, med essensiell informasjon om hvordan den populære romoperaserien skal fortsette.

Regissør J.J. Abrams har klart å holde kortene tett til brystet. Svært lite informasjon om historien, og hvilke skuespillere som skal innta hvilke roller, har lekket ut i forkant av innspillingen, som etterplanen offisielt skal starte i mai.

LES OGSÅ: Bekrefter premiere julen 2015 | Stjerneskurken blir Adam Driver | Våre favorittscener fra «Star Wars»-filmene

Hvilken vei tror du de nye «Star Wars»-filmene tar? Del din mening i kommentarfeltet