THR intervjuer sjefen for Walt Disney Studios Alan Horn den 2. april 2014. Ekstern video, reklame kan forkomme.

Regissør J.J. Abrams og Disney holder kortene tett til brystet. Mens den offisielle startdatoen for innspillingen av den første av tre nye filmer i Star Wars-sagaen er satt til 15. mai, bekreftet sjefen for Walt Disney Studios allerede i forrige uke at de allerede er i gang.

– Vi filmer faktisk noe allerede nå, fortalte Alan Horn til nettstedet The Hollywood Reporter.

Kjente ansikter vender tilbake

Denne uken ble det bekreftet at Peter Mayhew, som spilte Chewbacca i den originale trilogien vil gjenta sin rolle, tidligere er det kjent at Mark Hamill, Carrie Fisher og Harrison Ford også vender tilbake.

Men hvilke ansikt som skal bære romoperaen videre er ikke kjent. Historien i den syvende Star Wars-filmen plukker opp tråden etter The Return of The Jedi fra 1983, noe som betyr at en rekke nye ansikt nødvendigvis vil dukke opp.

Tidligere har en rekke navn vært i rampelyset og bekreftet at de har vært i samtaler med regissør Abrams.

Siste skudd på treet er den ukjente britiske skuespilleren Maisie Richardson-Sellers, det melder nettstedet Deadline.com.

Richardson-Sellers er en Oxford-utdannet skuespiller som tidligere kun har spilt i kortfilmer og en rekke teaterstykker.

(artikkelen fortsetter under bildet)

J.J Abrams har fått det prestisjefylte oppdraget med å ta «Star Wars» videre. Foto: Scanpix/Matt Sayles, AP Photos
J.J Abrams har fått det prestisjefylte oppdraget med å ta «Star Wars» videre. Foto: Scanpix/Matt Sayles, AP Photos

– Vil ha ukjente skuespillere

I et intervju i slutten av mars fortalte Ringenes Herre-stjernen Dominic Monaghan at Abrams var på jakt etter ukjente ansikter for å unngå at «filmen faller på at folk sier ‘Åh, det er den kjente fyren fra den filmen!’».

Tidligere er det bekreftet at stjerneskuddet Lupita Nyong’o – som vant Oscar-pris for sin rolle i 12 Years a Slave – har vært i samtaler med Abrams om filmen. Nettstedet The Hollywood Reporter spekulerer i om både Nyong’o og Richardson-Sellers er aktuelle til en av de større rollene i filmen. Tidlige annonserte beskrivelser av rollefigurene etterlyser en skuespiller til å fylle rollen som «en ung farget kvinne som kan være en etterkommer etter Jedi-ridderen Ben Kenobi».

Adam Driver, kjent fra serien Girls og Coen-dramaet Inside Llewyn Davis, er knyttet til rollen som skurk i den syvende Star Wars-filmen. Flere nettsteder rapporterte i februar om at skuespilleren var i pågående forhandlinger med Disney.

LES MER: «Star Wars Episode 7» har funnet sin skurk

Både Hugo Weaving og Michael Fassbender har også vært knyttet til filmprosjektet, mens Jesse Plemons lenge har vært favoritten til å ta den mannlige hovedrollen.

I mars meldte nettstedet Variety at Plemons var blant fem aktuelle kandidater. Plemons og hans antatte konkurrenter filmskuespillerne Ed Speleers (Eragon og Downton Abbey) og John Boyega (Attack the Block), samt teaterskuespillerne Matthew James Thomas og Ray Fisher, har alle holdt tett om rykteflommen.

Enn så lenge har ikke Disney eller J.J. Abrams bekreftet noen nye skuespillernavn til innspillingen av den etterlengtede og enormt populære romoperaen. Ettersom innspillingen offisielt starter om knappe fem uker ventes det at flere detaljer vil bli offentliggjort i løpet av den neste måneden.

Hva mener du om Abrams taktikk å satse på ukjente skuespillere? Del din mening i kommentarfeltet under videoen.