Call of Duty: Modern Warfare 3. (Foto: Activision / Infinity Ward)
Call of Duty: Modern Warfare 3. (Foto: Activision / Infinity Ward)

Tom Cruise og J.J. Abrams har sikret seg Will Staples som manusforfatter for Mission Impossible 5.

The Hollywood Reporter melder at forfatteren, som blant annet har skrevet manuset for Call of Duty: Modern Warfare 3, nå er ombord på blockbuster-produksjonen.

Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare 3 – Action i høysetet

Christopher McQuarrie, som hadde regi på Jack Reacher, Tom Cruises actionthriller fra 2013, skal regissere filmen, og han kan også være grunnen til at Staples har fått jobben som manusforfatter.

Før McQuarrie kom inn på regi jobbet nemlig Iron Man 3-forfatter Drew Pearce på et manus, men nå er han altså byttet ut med Staples som skal skrive om manuset.

Flere Hollywood-prosjekt på gang

Will Staples er et uskrevet blad i Hollywood-sammenheng, men har altså jobbet med blant annet Call of Duty: Modern Warfare 3, som var den største lanseringen av et underholdningsprodukt noensinne da det kom i 2011.

Spillet, som Filmpolitiets anmelder kalte «Husmorporno for actionjunkier» og ga terningkast fem, solgte over 6,5 millioner eksemplarer i USA og Storbritannia på lanseringsdagen.

Foruten Mission Impossible 5 er Staples navn knyttet til flere filmproduksjoner i tiden fremover, blant annet et geopolitisk drama satt i Afrika der Ben Affleck skal ha regi og hovedrolle, og King of Heists med Jeremy Renner i hovedrollen.

Tror du Staples passer til manusjobben for Mission Impossible 5? Si din mening i kommentarfeltet!