Med mindre enn en uke igjen til den offisielle startdatoen for innspillingen av den syvende Star Wars-filmen flommer nettfora over med rykter om hvilke skuespillere som ennå ikke er annonsert – og om navnet på det kommende romoperaen.

Nettstedet Ain’t it cool news, som ofte skriver om ubekreftede rykter, publiserte i går det de mener er arbeidstittelen:
The Ancient Fear.

Filmtittelen skal spille på rollefiguren til den svenske skuespilleren Max von Sydow, som – ifølge en anonym kilde – skal spille skurken.

– [Han] vil få Pazuzu til å se ut som en pyse, forteller en anonymkilde til nettstedet. Hvor Pazuzu er navnet på demonen som besetter ungjenta i filmen Eksorsisten fra 1979, der von Sydow spilte djevelutdriveren Lankester Merrin.

Ain’t it cool news hevder å ha fått bekreftet informasjonen fra en kilde som jobber nært med produksjonen, mens Disney selv ikke har kommentert ryktene overhodet.

Yoda. (Foto: Lucasfilm)
Yoda var flere hundre år gammel da han dukket opp i den originale filmtrilogien. Kan vi nå få se mer av hans mange eventyr? (Foto: Lucasfilm)
Lager minst tre spin-off-filmer

Utover at de ønsker å lansere en ny film hvert år frem mot 2019, og at Lawrence Kasdan og Simon Kinsberg har jobbet med ideer, har ikke Disney gått ut med ytterligere informasjon om spin-off-filmene som skal følge de nye filmene.

Under en kvartalsoppsummering med investorer denne uken bekreftet, ifølge nettstedet Variety sin reporter Marc Graser, Disney-sjefen Bob Iger at de jobber med minst tre spin-off-filmer i tillegg til den nye trilogien.

Også her har ryktebørsen mesket seg i teorier om at både jedimesteren Yoda, en ung Han Solo og dusørjegeren Boba Fett ville få egne filmer.

LES OGSÅ: Er det endeleg Yoda sin tur?

Hva mener du om navnet «The Ancient Fear»? Del dine meninger i kommentarfeltet!