Videoen og artikkelen inneholder «MAJOR SPOILERS» fra episode 8 i sesong 4 av Game of Thrones!

At Game of Thrones er en TV-serie som sjokkerer er ingen nyhet, men i mandagens episode av fantasy-dramaet fikk vi se det som må være seriens mest groteske dødsfall til nå.

Siden episoden heter The Mountain and the Viper var det ingen tvil om at kampen mellom Gregor Clegane og Oberyn Martell var i høysetet denne gangen, men hvor brutal avslutningen på kampen skulle bli, var et sjokk for TV-seerne, også for mange av de som har lest bøkene.

Lagde lykkelig slutt

Når prinsen av Dorne skal sikre Tyrions frihet ved å bekjempe Gregor Clegane aka The Mountain i tvekamp, går det dårlig for Martell, på tross av at han har overtaket i duellen.

Prinsen vil ikke drepe Clegane før han innrømmer at han voldtok og drepte Martells søster, og dermed får Clegane muligheten til å ta knekken på hoggormen fra sør.

I boka A Storm of Swords, som denne sesongen er basert på, stikker Clegane ut øynene til Martell og knuser tennene hans med bare nevene, før han han smadrer skallen hans. Det er brutalt nok i tekst, og overført til TV-skjermen blir det ekstremt.

Oberyn Martell er dessuten en veldig interessant figur det er lett å like, derfor er det fint at vi kan få en alternativ slutt på tvekampen. Youtube-brukeren Ozzy Man har gjenskapt kampsekvensen mellom The Red Viper og The Mountain, og i denne versjonen går det bedre for sjarmøren vår. Se den artige videoen i toppen av artikkelen!

Elia of Dorne. I killed her screaming whelp. Then i raped her. Then i smashed her fucking head in like this. The Mountain

Hva synes du om hjernesplattingen? Si din mening i kommentarfeltet! kommentar

Forfatter George R. R. Martin er som Tyrions billeknusende fetter Orson. (Foto: imgur.com/user/HowAboutNoooooo).
Forfatter George R. R. Martin er som Tyrions billeknusende fetter Orson. (Foto: imgur.com/user/HowAboutNoooooo).