Klikk her for å se anmeldelsen av Snyders «Man of Steel» fra 2013.

DC Comic sin rolleliste for den kommende blockbusterkrigen mot Disneys Star Wars-filmer og Marvels The Avengers-helter blir stadig lengre.

Allerede i desember i fjor kom de første rapportene om at Jason Momoa, kjent som Khal Drogo i den første sesongen av Game of Thones og hovedrollen i 2011-filmen Conan The Barbarian, var i samtaler om en viktig rolle i den kommende Justice League-filmen.

Spiller i minst to Snyder-filmer

Nå bekrefter nettstedet HitFix.com via sine kilder at Momoa så vidt dukker opp i den kommende Man of Steel-oppfølgeren i rollen som Aquaman, og vil få en større plass i den kommende superheltensemblefilmen Justice League.

Superman vs. Batman: Dawn of Justice og Justice League, begge regissert av Zack Snyder, vil bli filmet samtidig for å utnytte skuespillerne mest mulig.

Tidligere er det kjent at Ben Affleck tar over Batman-rollen fra Christian Bale, mens Man of Steel-stjerna Henry Cavill gjentar sin rolle som Superman. I tillegg har Gal Gadot tidligere blitt bekreftet som Wonder Woman. Det er fortsatt ikke kjent hvem som vil innta rollene som The Flash og The Green Lantern.

«Superman vs. Batman: Dawn of Justice» har internasjonal kinopremiere den 6. mai 2016, mens «Justice League» ventes først i 2017.