Nettstedet Deadline meldte rett før helgen at Colin Farrell er i samtaler med HBO om en rolle i krimdramaet.

Farrell har spilt i en lang rekke – og vidt forskjellige filmer – fra nyinnspillingen av Total Recall og Minority Report til prisvinnende In Bruges og Miami Vice.

Mens det er klart at også sesong to av True Detective vil ha flere hovedroller, opp til fire, er detaljene om hvilke skuespillere som skal fylle resten av rollene uklare. Tidlig ble det hevdet at serien ville ha en kvinnelig hovedrolle, men Pizzolatto ønsket ikke å kommentere dette videre.

Torsdag i forrige uke fortalte HBO-sjefen Michael Lombardo at de aktivt søker etter velkjente skuespillere til seriens fortsettelse.

– Skuespillerne vi hyrer vil være velkjente navn. Det var ikke vår ambisjon i sesong én.

ANMELDELSE: True Detective S01 – strålende karakterdrama

– Det er utrolig utmattende

– Hver sesong er som å lage en helt nytt sesong, uttalte serieskaper Nic Pizzolatto under en kanadisk mediefestival i juni.

– Det er utrolig utmattende, jeg kan ikke se for meg at jeg gjør denne jobben i mer enn tre år.

Woody Harrelson som Martin Hart og Matthew McConaughey som Rust Cohle i True Detective. (Foto: HBO Nordic).
Woody Harrelson som Martin Hart og Matthew McConaughey som Rust Cohle i «True Detective» lener seg på en gammel brygge i Louisiana. (Foto: HBO Nordic).

Samtidig avviste Pizzolatto alle tidligere rykter om hvilke skuespillere som skal spille i sesong to av den populære serien True Detective.

Tidligere er det kjent at serien ville finne sted i California. En rekke store navn har vært knyttet til produksjonen, inkludert Brad Pitt, Christian Bale og Jessica Chastain.

Pizzolatto avviste også at ryktene om at disse skuespillerne er knyttet til, eller har vært i samtaler om, serien.

LES MER: Neste sesong til California | Sterk dramakamp om Emmy 2014-prisene